tiistai 2. joulukuuta 2014

PSA

Suunnittelin kovasti, että olisin tänä vuonna repäissyt ja pistänyt pystyyn jonkinlaisen joulukalenterin. Suunnittelin myös, että olisin leikannut EC-videoni kasaan ja julkaissut sen.

Valitettavasti Windows on kanssani eri mieltä, ja ilmeisesti pieleen menneen järjestelmäpäivityksen seurauksena jo muutenkin kakka koneeni on lakannut ymmärtämästä, miten videofiluja tai mitään niihin liittyvää, kuten vaikkapa edittiä, pyöritetään.

Joudun siis mitä todennäköisimmin päivittämään koneen alusta asti uudestaan, mutta koska mulla ei tällä hetkellä ole aikaa tai ulkoista kovoa (terainen kovoni hajosi vajaa vuosi sitten, ja se pännii vieläkin niin paljon, etten ole saanut ostettua uutta), jolle voisin pelastaa koneeltani kaiken, mitä pelastettavissa on, päivittely (sekä koneen että blogin) joutuu odottamaan.

Voitte pahimpaan Elina-nälkäänne kytätä esim. Facebook-sivuani. Sitä voi päivittää ja selata puhelimellakin.

Ottakaa vielä loppukevennykseksi kuva joulumuoria cosplayaavasta koirasta, josta ei kyllä taida ainakaan ilmeen perusteella tulle seuraavaa Jessica Nigiriä.


PS. Jos joku esittää tietoteknisten ongelmieni ratkaisuksi omenatuotteita, hänelle kerrottakoon, että a. HV, b. Ei, c. Onnistun todistetusti kaatamaan ja jumittamaan omenatuotteet tehokkaammin kuin PC:t ja Winukat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti