perjantai 21. helmikuuta 2014

COSPLAYAAJAT IHMISIÄ ????!


PS. Yleiskuvat =/= salakuvaamista. Pylvään takaa otettu kuva cosplyaajasta kaivamassa nenäänsä/ojentamassa sukkahousujaan/kumartumassa ahteri kameran suuntaan = salakuvaamista.

16 kommenttia:

 1. Sun fisupaita puhuttelee mua.

  Ja tämä. Tämä. Tämä. Ja tuokin asia. Ja kaikki nämä. Raivostuttaa joka helvetin kerta conissa ja Frostissa onnistuin törmäämään pariinkin otteeseen näihin näpertäjiin ja random räpsijiin. Yleiskuvaajillakin välistä katosi sellainen hajuraon käsitys kun putki tungettiin suoraan naamalle ilman mitään varoitusta. Käytöstapoja!

  Sun sormet on ihailtavan ilmeikkäät tässä videossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fisupaita on paras ranttauspaita.

   Mun mielestäni on täysin oikein ja sallittua läksyttää näpertäjiä ja räpsijöitä ja opettaa niille käytöstapoja. Koska ei ne muuten koskaan opi!

   Ja sormeni kiittävät. Ne elävät toisinaan hieman omaa elämäänsä.

   Poista
 2. Cossaajat ihmisiä?!?!? O_O Mitä tämä on? Ei mutta, cossaan + olen ihminen.. voiko se olla..

  Ei mutta ihan oikeaa asiaa. Välillä tosiaan tuntuu, että ihmiset näkevät hahmon, objektin, eikä sitä ihmistä siellä alla. Perusjärki tuntuu joiltakin ihmisiltä puuttuvan, sillehän ei vain voi mitään juurikaan, kuin että muistuttaa niille henkilöille aina väliajoin, että sellaista kannattaa kokeilla, järjen etsimistä sieltä pikku pikku aivoista. Saisikohan tuosta nyt hankalampaa lausetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tekemässä lähitulevaisuudessa laajempaa videota aiheesta "nörtit ja sosiaaliset taidot", joten siinä avaudun ihan takuuvarmasti siitä, miten maalaisjärjen käyttö on sallittua coneissakin. :D

   Poista
 3. Väitteesi ei aivan pidä paikkaansa: netistä löytyy kymmenittäin kuvia koirista, jotka cossaavat Linkiä, Mariota, Pikachua, Ookamia, Yodaa, Teräsmiestä ja ties mitä. Miten heidän kanssaan sitten pitää menetellä ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä koiran rapsutteluunkin pitää pyytää lupa, joskin ehkä ennemmin siltä koiran ihmispalvelijalta! Eikä koiria ole sopivaa kuvata ilman samaisen ihmispalvelija lupaa! Koirat ihmisiä! Eiku cosplayaajat koiria! Eiku mitä!

   Poista
 4. Anonyymit ihmisperseet: Olen ottanut salaisesti ratikkapysäkillä kuvan random ihmisestä. Ku se näytti ihan Gleen Kurtilta!

  Toivottavasti kuitenkin otan opikseni saarnastani ja ihmisperseyteni huuhtoutuu sanojesi mukana pois... toisaalta oli hirmuisen vaikea keskittyä asiaan kun yritin saada selvää devari-kokoelmastasi. Ja jotta vaikuttaisin vielä ihmisperseemmältä esineellistämällä ihmisiä, tissisi veivät myös häiritsevästi huomiota tästä täyden asian blogimerkinnästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä saat tämän kerran anteeksi. Just ja just.

   Ja keskittymisesi helpottamiseksi: http://oi58.tinypic.com/2hfnrz6.jpg
   Noiden lisäksi hyllyssä on TV-sarjabokseja, eli lähinnä Doctor Whota, Being Humania, Black Booksia, How I Met Your Motheria, Gleetä ja huolestuttavan paljon erilaisia Sherlock Holmes -filmatisointeja. Ja yksi Tarantino-boksi. En kuvannut niitä, koska alahyllyt ovat aina täynnä ylimääräistä roinaa, enkä jaksanut siivota.

   Lisäksi: tissini wtf? Syytän kalapaitaa.

   Poista
 5. HIENOA, IHMISIÄ PITÄÄ VALISTAA!

  Tämä on oikeasti todella tärkeä asia. Kaikki cossaajat ovat ihmisiä ja heitä pitää kohdella ihmisinä. Kaikista eniten mua ottaa itseä päähän tämä salakuvaus. Mulle itelle tulee paha mieli löytää conien jälkeen kuvia, jotka on napsaistu salaa. Oon joku kyhmy jossain nurkassa tai muuten vaan derp face kun puhun tai syön tai jotakin muuta vastaavaa. Eihän siinä puku pääse kunniaan ja kuka nyt sellaisia kuvia haluaa muistella ja katsella. Mutta salakuvien netissä näkeminen saa mut raivoamaan ja samalla todella surulliseksi. Mulle tulee siitä suorastaan paskamieli. Ihmiset, lopettakaa salakuvat älkääkä varsinkaan postatko niitä nettiin. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoitan tämän kaiken. Täysin. Toki sellaiset yleiskuvat, joiden kulmassa nyt vaan sattuu tönöttämään hampurilaista syöden ja naama rullalla ovat asia erikseen, mutta turpaansa sietäisivät ne, jotka moisesta turparullailusta tarkoituksellisesti sniikkaavat kuvia!

   Poista
 6. Itse en ole koskaan törmännyt salakuvaajiin ja/tai rasvanäppisiin näpertäjiin, onneksi. Videosi perusteella kieltäydyn uskomasta että tuollaisia ihmisiä on oikeasti internetin ulkopuolella.
  En millään halua uskoa, että mm. coneissa liikkuu tuollaisia yksilöitä, joilla ei ole alkeellisiakaan käytöstapoja. Brrr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä on, usko pois! Kaikki eivät edes ole hermostuneesti hikoilevia huohottavia hiplareita, vaan ihan tavallisia conittajia, jotka eivät jostain käsittämättömästä syystä ymmärrä, ettei vieraan ihmisen iholle tulla, vaikka oltaisiinkin iloisessa ja harmonisessa coniympäristössä. Toivottavasti nekin tyypit valistuvat!

   Poista
 7. Ah, tulee valitettavan helposti mieleen Ylilaudan anonyymit jotka vinkuvat kieli pitkällä vähäpukeisista cossitytöistä otettujen salakuvien perään voidakseen lisätä ne fäppikansioonsa.

  En vaan voi ymmärtää mitä salakuvaajien päässä liikkuu. En välttämättä edes halua ymmärtää. Conissa noita tursannaamoja näkyi vähän väliä jopa omien kaverieni ympärillä mikä sai ragemittarit äkkiä nousemaan. Onko se niin vaikeaa kohdella muita conittajia -- jopa niitä vähäpukeisia cossitytyjä -- ihmisinä eikä mystisinä objekteina tai sirkuseläiminä. Oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat Nyymit ja Nyymien fäppikansiot. ♥

   Olen vahvasti sitä mieltä, että coneissa vaeltaville persepäille pitää vain järjestelmällisesti ilmoittaa, että "hei, käyttäydyt huonommin kuin vapaasti kasvatettu uhmaikäinen, ole hyvä ja lopeta". Ja sitten mulkoilla niitä pahasti.

   Poista
 8. Soppakauha sen olla pitää!!.... höm siis...
  Tuohon salakuvaamiseen en ole törmännyt (tosin olen melko sokea ihan normaalistikin, joten tuskin huomaisin jos joku näin tekisikin...) mutta tuohon ihme lääppimiseen kylläkin.
  Se että kysymättä tullaan sorkkimaan ja tökkimään sitä softis mötikkää tai jotain muuta jännää mötikkää minkä pelkää menevän vähemmästäkin rikki, saa sen 3 metrisen sanonkominkä nousemaan otsaan. Itseäni myöskin harmittaa tämä sinänsä koska uskon monen tätä tekevän ihmisen sisimmissään olevan ihan mukava, mutta kun meillä avoimilla Suomen kansalaisilla on muutenkin se oma 2x2m näkymätön reviiri siinä ympärillä ihan arkielämässäkin, niin harvalta se oikein katoaa mihinkään siellä conipaikallakaan. Joissain coneissa ollaan kieltämättä kuin sillit purkissa, mutta se oma "henkilökohtainen tila(personal space)" on ja pysyy aina joissain määrin jopa cossatessa :)
  (Taisi tulla hyvin lyhyesti tässä avauduttua mutta yhdyn siis kaikkeen mitä tuossa sanoit)

  VastaaPoista
 9. Kiitos, meinasin tukehtua vanukkaaseen :''D

  Mutta olet niin asian ytimessä kun vaan voi olla. Samoista asioista olen itsekkin muutamaan otteeseen ragennut ja kaveri parat ovat joutuneet kuuntelemaan, tosin osa samaistuu ja ragee mukana :D

  En ole koskaan jaksanut ymmärtää että miten ihmeessä peruskäytöstavat (juuri esim. tuo kaiken räpeltäminen) unohtuu joiltakin ihmisiltä tyystin heti kun astuvat conirakennuksen ovesta sisään. Ulkona ei kenellekkään randomille puhuta, saati sitten kosketa, mutta joidenkin mielestä cossaajat ovat ilmeisesti jotain mysteerisiä liikkuvia vahanukkeja joita "on lupa" hiplaillaan.

  Ja meikäläisestäkin on otettu muutamia kuvia esim. sillon kun olen ollu syömässä tms, eli hyvinkin kaunista kuvamateriaalia on löytynyt.

  Ei sen luulis olevan niin vaikeeta :D

  VastaaPoista