lauantai 25. tammikuuta 2014

Vapise, Touko-Pouko!


PS. Blogillani on lähes 200 seuraajaa ja naamakirjasivullani melkein (ainakin tosi reilusti pyöristettynä) 300, ja olisi aika eeppistä, jos molemmat ehtisivät em. lukuihin ennen Frostia. Lupaan tehdä jotain spessua, jos ehtivät. Vaikka sitten Frostin lauantaisen cosplay-kisan juontoni lomassa. Ehdotuksia otetaan vastaan!

12 kommenttia:

 1. Ensinnäkin: Oglaf. ♥ Ja toisekseen: Sourwolf! Ei mulla muuta. ♥

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ihan selvästi! Ken tuota miekkaa kantaa, hallitsee koko Britanniaa! (Tai ainakin pahvista ja glitteristä valmistettua pienoismalliversiota.)

   Poista
 3. Ootko miettiny sellasta satutädin uraa, missä voisit maalata samalla ja höpöttää lapsille? Pikku kakkonen vois nähdä sussa lahjoja siihen hommaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisin luultavasti potkut siitä hommasta noin minuutissa.

   Poista
 4. Kiitos, Elina, päivän nauruista. En ehkä kestä sua. Ja haluun kuvata sua ja sun Tunteita Herättävää Miekkaa Frostissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä! :D
   Ja saat kuvata mua ja miekkaani ehkä jo ennen Frostia (jos joudat), koska veikkaan, etten välttämättä käytä Greiriä kuin juontaessani ja ehkä perjantaina, jos jaksan vaivautua Sibbelle.

   Poista
 5. Elina musta tuntuu että oon nähnyt jumalan luomistyössään. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olenkin aina tuntenut olevani jotenkin taivaallinen, joten voit hyvinkin olla oikeassa! Ei kestä.

   Poista
 6. Ehdottomasti eeppisin miekka, jonka olen kuunaan nähnyt :) Glitterit rules!!

  VastaaPoista
 7. Mitä mä just katoin??? XDDDDD siis repesin ihan totaalisesti. tuun ottaa kuvia sun miekasta ihan varmasti ja kiitokseksi tarjoan sulle muffinsin. <3

  VastaaPoista