keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Totuus löytyy /cgl/:stä

3 kommenttia:

 1. Elina. Ei saa. Munkin pitäis mennä nukkumaan.

  Aika hyvä että jätit ton loppuvihjailus vallan avoimeksi. Koska siis. Sulkeutuneet cosplaypiirit. Ei nyt ihan pidä paikkaansa. Ei. Itse koen aina ihan hirveän huvittavaksi jos joku sanoo ettei ole uskaltanut puhua meikäläiselle tai henkilöille X, Y ja Z cossiskenessä kun yleensä ihmiset odottaa silmät oikein kiiluen että joku puhuisi niille. Conit on niitä harvoja tän harrastajapiirin tr00 sosialisointihetkiä nii on se ny kumma jos sitä ei niinku hyödynnettäis.

  CGL totuus kunniaan. Olen itse naureskellut partaani kuinka sellaista "itsehän tekisin paremmin, mutta en silti tee" -henkeä tuntuu olevan aika paljon ilmassa.

  Tää Kaveripeligate on kyllä jotain niin hysteerisenkin suurta kokoluokkaa Suomen Cosplaypiirien Vaietuista Salaisuuksista (kello on yö, yötä näyttää kello) että sille pitäis kai tehdä jotain, mutta mitäs teet. Kaikille tuomarointitehtävissä oleville äärimmäinen mukavuuskielto ja eritoten sosiaalisuusbannit.

  PS.
  Rimppu on somehuomiohorotsiku.
  Yst, terv, nimim Anonyymi91

  VastaaPoista
 2. Anonyymi pystymetsä tapaus tässä hei.

  Olen eksynyt takahuoneeseen kaksi kertaa, ekan kerran oman pystymetsäryhmäni kanssa esiintymässä ja toisen kerran ihan yksin hommien merkeissä.
  Ja kyllä... Vaikka olen jo iso tyttö (eli vanhus muihin verrattuna), kyllä ekalla kerralla katsoi sitä menoa aika varovasti. Mutta se varovaisuus johtui enemmän siitä, että ei tiennyt oikein kuka oli missäkin roolissa siellä. Väki näyttää muurahaisparvelta. Eli kaikilla on meno päällä, hyvä fiilis ja kädet täynnä töitä. Mut kuka siellä on se jolle piti ilmottautua? Infotiskin ympärillä on 8 henkeä, kenen hihasta pitää nykiä? Kuka noista nyt on se cosplay-vastaava? Ja jos todella on se ujo 12 -vuotias (mitä en onneksi tule enää olemaan), kyllä siinä tulee olo että tätä ei nyt mainittu siinä infokirjeessä ollenkaan. Takahuoneessa kun on tapana vähän jännittää... Mutta oma sosiaalinen jännitys ainakin katosi sillä kun sinä (jep, juuri sinä) tulit siihen heittämään (ryhmäni mielestä vähän tahdittoman) kommentin (minkä varmasti tarkoitit kehuna). : D En voinut lakata nauramasta silloin. Ja vaikkei silloin nyt tullut mikään tunne että "Jee! Pääsin sisäpiirin!" niin ainakin oli tunne, että ei me nyt ihan ilmaa olla siellä takahuoneessa. Kun sitä kai väki pelkää eniten, ettei heitä edes noteerata, koska kukaan ei tunne heitä. Sen jälkeen on aina helppo syyttää muita siitä ettei itse pärjännyt.

  VastaaPoista
 3. Minulla ei ole mitään kommentoitavaa videosi aiheeseen, koska oma cosplay kokemukseni on varsin pientä ja vajavaista enkä ole perehtynyt piireihin. :'D

  Mutta haluan sanoa, että syvälliset pohtimisesi ovat mielenkiintoisia ja katselen videoitasi aina ilolla.
  Minä vien sinut baariin. xD

  VastaaPoista