tiistai 19. marraskuuta 2013

Date-o date-o!

PS. Koira söi hihani, kun maalasin naamaani ja takki lojui sängylläni. Huomasin asian vasta editoidessani. Harkitsen tekeväni uudet hihat koirastani.

PPS. Mullakin on nykyään Ask.fm-tili!

4 kommenttia:

 1. Kuusi! Kaikkien niiden puhuttujen, mutta juomattomien GTen kumoamisen jälkeen voidaan ottaa sit konttauskilpailu baarista pois.

  Mut niin!

  Jos ja kun tätä katsoessa jollekulle iski kipinä oikeasti päästä kesän Desuconiin juontamaan, niin ei muuta kuin vaikka samantien vapaata hakemusta tai ees jonkilaista savumerkkisähköpostia aiheen tiimoilta minulle päin! (omaperäiseen osoitteeseen cosplay@desucon.fi)

  Suattaapi olla, että laitan juontopaikan keväällä julkiseen hakuun tai suattaapi olla, että jos juontaja omatoimisesti tupsahtaa syliini, että en laita. Eli rohkeasti meiliä tähän suuntaan tai nykäiskää hihasta Frostissa/Yukissa/Kuopion torilla jos se tuntuu luontevammalta.

  Ilona, Desuconin cosplayvastaava (meinasin typottaa taas että cop slay vastavaava)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tähän ilmestyy mystisesti kaksi samankaltaista vastausta, syytä Bloggeria ja Google-vammaamista!

   Siis: kyllä, hakeutukaa ihmiset juontamaan! Tai ainakin, jos olette hauskoja, valovoimaisia ja ammattitaitoisia, ja ehkä ihan vähän tykkäätte lavasta ja omasta äänestänne, mutta ette kuitenkaan liikaa, koska ei se teidän shownne ole!

   Ja juomattomat GT:t alkavat jo vissiin lukumäärältään liikkua lähempänä kymmentä kuin kahta, joten voitaisi varmaan tilata ambulanssi jo valmiiksi baarin edustalle. Frostissa voisin oikeasti yrittää. Jos edes yhden jaksaisin.

   Poista
 2. Haluan vaan kertoa että I feel you tossa koirien tuhoamissa puvuissa.
  T. koira teki pesän stailatusta peruukista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ne penteleet edes saisi kiinni rysän päältä, niille voisi ärähtää, mutta kun ei. Yritä siinä sitten tunteja tihutyön jälkeen neuvotella puolivuotiaan taliaivon kanssa siitä, saako glitterisiä, kanglasliimalta maistuvia hihoja syödä vai ei!

   Ihanaa on tämä koiranomistajan elämä!

   Poista