torstai 3. lokakuuta 2013

Rasittavat pukuilijat

Shh, kykyni pelleillä tekstianimaatioilla ja imitoida Sean Connerya ovat vertaansa vailla. Olette väärässä, jos väitätte muuta!

Englanninkielisestä videosta huolimatta puhun yhä suomea ja blogi pysyy yhä suomenkielisenä. Haluan vain tosinaan antaa myäs ei-suomenkielisille ystävähenkilöilleni [... niille kaikille kahdelle] mahdollisuuden ymmärtää, mitä horisen. Ne kun kuulemma katsovat videoitani eläväisen naamani vuoksi, vaikkeivät mitään ymmärräkään. Kummallisia ovat he.

12 kommenttia:

 1. Sä olla oikke kiva. Sinu video myös oikke kiva. Sinu kaulahuivi kans olla oikke kiva. Sä voida jatka olla kiva. Jatka olla kiva.

  (Krhm niin siis jos nyt leikin asiallista edes noin minuutin. Edes.)
  Itse ainakin tunnistan itseni hipster cossajan ja snobi(Mean Girls)cossaajan kuvauksesta, mutta en kuitenkaan ole kumpaakaan 100%. Myönnän pahan tapani valita nobody knows-hahmoja nobody knows-sarjoista/peleistä ja myöskin että katson erittäin tuomitsevasti, hiljaa manaten coneissa kaikkien cosseja MUTTA. Mutta. En näe ongelmaa cossia "massasarjasta" mikäli sikäli tämä kyseinen massasarja kelpaa omituiseen makuuni enkä myöskään vingu ihmisten kyvyttömyydestä silittää asunsa ennen kuin tunkeutuvat sen sisään conia varten muille kuin lähipiirilleni.

  Näkisin asian niin että kaikki cosplayta harrastavat ovat sillisalaatteja, sekoituksia kaikkia näitä cossaajatyyppejä eikä kukaan koskaan ole 100,00% täysin jotain tyyppiä. Ehkä joku onneton hipstercossaaja tahtookin oikeasti olla titaanintappaja muttei viitsi koska "se on jo niiiiin nähty juttu" tai snobi on oikeasti vain vihainen itselleen kun ei osaa/jaksa/viitsi tehdä asuja ja muistelee irvistellen sitä yhtä kertaa kun laittoi päälleen oranssin onepiecen ja viikset poskiin? Vain he itse tietävät. Mutta olisi kiva tietää miksi he ovat sellaisia kuin ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttisi alku naurattaa mua näin kahtakymmentä vaille yhdeltätoista ihan liikaa, kiitos siitä. :D

   Itsehän olen ehdottomasti hipsteri, ja teen pääasiassa pukuja mystisistä ug-sarjoista, joista kukaan ei ole kuullutkaan, tai jos on, ei pidä. Toiset kutsuvat sitä huonoksi mauksi, itse pidän käsitteestä "huonouden hienouden arvostaminen".

   Ja toki, sillisalaatteja oomme kaikki, mutta videotaiteen ja viihteen nimissä tulee tehtyä yleistyksiä. Voisihan sitä tietystä analysoida cosplay-tyyppejä vähän vakavamminkin.

   Poista
 2. Hipster-tyyppi, jeah, jotkut tämän kategorian ihmisistä ottaa mua välillä todella päähän. Mutta kaikista eniten mua ottaa se päähän, että kun yleensä itse olen cossannut hahmoja sarjoista joita kukaan ei oikeasti tiedä tai vetänyt päälle puvun jota kukaan ei tunnut millän tapana tietävän, niin heti kun päätän tehdä vähän enemmän valtavirran sarjasta puvun kaikki kaverit hyökkää päälle. Tai jos kysyn vaikka hmm.. tekisinköhän vaikka SNK-cossin, niin heti puolet ihmisistä hyökkää päälle ja alkaa dissaamaan koko ideaa/sarjaa/valittamaan miten conit ovat jo täynnä näitä cosseja. Vaikka pitäisivät sarjasta. Nice.

  + oisin tosi onnellinen jos saisimme karsittua snobeja vähän pois. Myönnän itsekkin kuitenkin katsovani pahalla jos jonkun puvusta roikkuu kaikkialta lankoja, koska musta sen verran pitäisi vaivautua. Silittömättömät vaatteet tai pienet puuttuvat yksityiskohdat ei mua häiritse - vain se, että asusta roikkuu langanpätkiä.

  http://plastic-teacup-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa ylempänä totesin, tunnustan itse olevani hillitön hipsteri pukujeni suhteen, mutta se johtuu oikeastaan enemmän oudosta maustani kuin siitä, että oikeasti dissaisin valtavirtasarjoja. Harrastakoot kaikki miten lystäävät, ei sen pitäisi keneltäkään olla pois!

   Ja puvuista roikkuvia lankoja ja etenkin niitä silittämättömiä saumoja saa ja pitää paheksua. Se ei ole snobeilua, se on tervettä maalaisjärkeä.

   Poista
 3. Kiitti Elina, tukehduin melkein porkkanaan kun kuuntelin shun shekshikäshtä Connerya.

  VastaaPoista
 4. olet kiva ^^ ite oon vähän hipsterin tapainen, mutta yleensä cossin tunnetuista sarjoista vähän cossattuja hahmoja, esim. DBZ Master Roshi tai Naruton Rock Lee, ja eipä tuota ongelmia cossia suosittujakaan hahmoja, mutta kivempi cossia hahmoja joita ei ole n. 20 samassa tapahtumassa :D ps. nauroin lattialla Connery imitaatiolle XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ja hipsteriys taitaa olla aika yleinen vika suomalaisissa cosplayaajissa. :D

   Poista
 5. Fangurlaan sun aksenttia ja tätä videota koska oon kaivannut tällaista ties miten pitkään. + sun Sean Connerys on ainaki parempi ku Ewan McGregorilla, ei siis syytä huoleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fangurlaan tätä kommenttia, koska oon salaa aina ihan kamalan otettu, jos joku pitää aksentistani.

   Poista