maanantai 16. syyskuuta 2013

Tracon: pieniä sydämiä ja boheemeja rapsodioita

11 kommenttia:

 1. ..älä edes mainitse miten syvältä Digital Devil Saga on.. Mä jumitan yhä edelleenkin ihan siinä alussa, koska se saatanan jättikokonen kukko. Argh. En oo koskenut mokomaan peliin sitten kesän 2009.

  VastaaPoista
 2. Sairastinkohan itse juuri tuota samaa flunssaa...Pöpöt leviävät, kun ihmiset eivät malta sairastella kotona loppuun.
  Digital Devil Saga on just kaunis kokonaisuus!...(jos sen kykenee ymmärtämään.) Taistelusysteemi toimiva, haastavuutta tarpeeksi ja hahmot mielenkiintoisia. "Ette vaan osaa." :D Pelin jutut eivät kuitenkaan menneet yhtä syvällisiksi kuin aiemmin ilmestyneen Nocturne:n/Lucifer's Call:n. Se saa minut välillä oikeasti liikuttumaan.
  Traconissa en ollut, mutta enköhän minä Suomen burgereimpaan animetapahtumaan sitten ilmaannu. Olisko Elinalla missään kuvia kyseisestä cossista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän ihan suoraan, että ei, en todellakaan osaa. :D Olen oikeasti tosi huono pelaamaan (suurinta osaa videopeleistä, siis; antakaa mulle Crash Bandicoot 2 tai Tetris, ja hakkaan kaikki!), ja Devil Summonerit ovat SMT-peleistä suosikkejani nimenomaan siksi, että ne ovat niin helppoja. DDS:n kontrollit ja tappelusysteemi eivät taas avaudu mulle ollenkaan samalla tavalla.

   Kuvia tulee! Niitä napsittiin sunnuntaina Raidosta, ja lupaan huudella täällä, jahka saan otokset kuvaajalta.

   Poista
 3. Lusikkaiseni, esim. 1000 tollasta käsillä esitettyä merkkiä takaisin. Edelleen oon velkaa.

  VastaaPoista
 4. Terveisiä kuvaajalta välikäden kautta! Kuvat ovat juuri yksitellen kaikki lataamassa, niitä on nyt noin 200 perillä. Laittelen sulle ja Maijulle linkin heti kun ovat kaikki paketissa, seuraan silmä kovana! >8D

  VastaaPoista
 5. Hauva on tajuttoman suloinen ;___; Nättiä HD-laatua! Ehditkö pitämään taukoa cosplaysta nyt kuitenkaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauvan suloisuus on sen salainen ase! Ja joo, sain uuden koneen, joka kykenee pyörittämään HD-laatuista videota, joten ajattelin ryhtyä bloggaamaan vähän terävämpänä. Eihän siinä mennytkään kuin kolme vuotta! Ja, no, cosplay-tauko taisi vähän olla ja mennä. :D En ainakaan nyt virallisesti pakota itseäni taukoilemaan, mutta en toisaalta yritä väkipakolla askarrella pukujakaan. Hiljaa hyvä tulee! Ota vielä yksi huutomerkki, kun niitä ei tässä kommentissa ole tarpeeksi: !

   Poista
 6. Shout out vastaanotettu. ^^

  Traconissa oli kyllä huippua jutella kaikkien kanssafanien kanssa. Meillä niitä olikin aika paljon.

  Minulle saa sitten heitellä niitä megaten-hahmoideoita jos tulee jotain sopivaa mieleen! En ole vielä saanut aikaiseksi alkaa käydä niitä systemaattisesti läpi.

  VastaaPoista