sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

50 000 latauksen top kolmoset + Kysy Rimpulta

50 000 latausta on niin käsittämätön luku, että haluan tehdä sen kunniaksi jotain semispessua. Bloggaajat ovat näemmä blogiensa syntymäpäivinä postanneet tilastoja blogiensa historiasta, joten minäkin haluan! Paitsi että ei teitä kuitenkaan kiinnosta, millä hakusanoilla blogiini pääasiassa löydetään (asiaan liittyen: miksi kaikkiin cosplay-blogeihin löydetään aina hakemalla nahkahousuja? Kuka ylipääsä googlettaa nahkahousuja? Miksi nahkahousut aiheuttavat liikehdintää joidenkin ihmisten ei-nahkaisissa housuissa? Miksi maailma yrittää niin aktiivisesti traumatisoida minua? Ja tämän merkinnän jälkeen joku eksynyt sielu päätyy taas blogiini nahkapöksyjä googlatessaan.), joten ottakaa sen sijaan pari top kolmosta!

Top 3: Blogin katsotuimmat videot (YouTuben mukaan)
3. DOGS: Tequila


2. RECosplay #15: RAGEFIT


1. Totuus huipulta (1/2)


Top 3: Blogin luetuimmat tekstit (Bloggerin mukaan)


Top 3: Bloggaajan henkilökohtaiset suosikit

3. Totuus huipulta II: Gaalan takana


Miksi? Koska tämän dokkarin kuvaaminen oli aivan hysteerisen hauskaa, Yumi oli maailman paras assari, ja lopputulos lyö niin lujaa yli, ettei kukaan vahingossakaan (toivottavasti) luule tämän olevan todellinen totuus.

2. Cosplayers, this is our night!
 
Minulla ei koskaan ole ollut tämän blogin parissa yhtä hauskaa, kuin tätä videota tehdessäni. Mitä se, että viihdyn parhaiten Euroviisu-biisejä laulaen, hassuihin vaatteisiin pukeutuneena oman kämppäni uumenissa, sanoo minusta, en edes halua tietää.


1. Totuus huipulta

+ osa 2/2
Mistä kaikki alkoi! Muistan yhä elävästi, kun esittelin Maijulle upean kuvauskässärini, ja Maiju (ihan vähän vain silmiä pyöritellen ja paheksuen) lopulta myöntyi jakamaan traagisen kilpailukokemuksensa kaltaiseni laatujournalistin kanssa. Parasta tässä dokumentissa on kyllä se, miten moni on ihan aikuisten oikeasti erehtynyt luulemaan tätä faktaksi.  


Lisäksi! Julistan tässä samalla bloginin historian ensimmäisen (tai oikeastaan toisen, mutta ei sitä ensimmäistä kukaan oikeasti muista) Kysy Rimpulta -ilakointikimaran. Eli kysykää minulta mitä vain. Mieluiten ehkä cosplay-aiheista, mutta olette kuitenkin niin riettaita, että haluatte kysellä aiheen vierestäkin. Lupaan vastata. Ehkä. Luultavasti. Videomuodossa. Video tulee (luultavasti) olemaan englanninkielinen, koska olen ilmoittanut aiheesta myös FB-sivullani, ja kuvittelen, että joku ei-suomenkielinenkin olisi innostunut kyselemään tyhmiä. Kysykää! Nyt! Älkää jättäkö tätä (ei-niin-)ainutkertaista tilaisuutta käyttämättä!

6 kommenttia:

 1. Totuus huipulta en ihan oikeasti kestä, itken ja huutonauran samanaikaisesti enkä vieläkään tajua miten tuo on voinut oikeasti mennä joillekin läpi faktana. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ja sit tuli ne painajaiset" aiheuttaa aina jokseenkin hysteeristä huutonaurua täälläkin. Pitäisi ehkä katsoa haastattelun leikkaamaton versio jossain välissä ja huutonauraa vähän lisää. :D
   Ja sä nyt vain olet ilmeisesti vähän uskottavampi tällaisissa luonnerooleissa kuin esim. halkoja hakkaavana mökkeilijänä.

   Poista
 2. Kysymys! Mikä sinua riepoo Suomen cosplayskenessä juuri nyt kaikista eniten? :3

  VastaaPoista
 3. Ootko jo huutokaupannut sun viikset ebayssa?

  VastaaPoista
 4. Milloin cosplay-asujen valmistaminen alkoi sujua niin että puvuista alkoi tulla laadukkaita? Milloin aloitit ompeluharrastuksen? Mikä on unelmiesi cosplay-asu jota et ole tehnyt ja miksi moinen on jäänyt tekemättä? Mikä on kallein cosplay-asusi? Miten tunnet harrastuksen muuttuneen kasvaessasi sen parissa? Minä vuonna tarkalleen aloitit cosplayaamisen? Mitkä ovat lintujesi nimet ja hiljenevätkö ne yön ajaksi niin että saat nukutuksi? Mikä tekee hyvän cosplay-lavashown? Onko sinulla jotain noloa con-muistoa jonka haluaisit jakaa kanssamme? Onko sinulla jotain varoituksen sanoja cosplay-harrastuksen aloittaville? Näistä kysymyksistä voi poimia yhden, kaksi tai vaikka kaikki jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 5. Mistä lähti idea tehdä blogipostaukset videoina? Kuinka preppaat itsesi astelemaan lavalle juontamaan? Mikä on mieleenpainuvin juontosi ikinä? Kumpi on kivempi: Desucon vai Tracon? Mikä on paras conruoka? Mikä on elämän tarkoitus?

  VastaaPoista