tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tauon monet määritelmätVideolla mainittuja kuvia Tumblrissa ja Yumin blogissa!
 
Ja kun kerran siinä pyöritte, sanokaa toki Huldalle "moi":


8 kommenttia:

 1. Tiiätkö, mulla tuntui jotain hassua mahassa kun sanoit Ina. Koska tiiän et puhut musta mun oikeella nimellä, mut et kyllä oo sitä tainnut aiemmin käyttää sun blogissa kirjoitettuna tai ääneen sanottuna. Eikä me taideta livenäkään juuri kokea tilanteita, joissa tarvitsisi sanoa nimeä ääneen. Et joo, en tiiä. Tuntu hassulta. Kivalta, mut hassulta. Tässä on nyt tämmönen tosi retardi "senpai noticed me" -fiilis. Ei ees oo niin iso juttu! Ja ollaanhan me tunnettu jo useamman vuoden, hyvänen aika.

  Joo. Aika ruma saukonpoika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi hyi mikä on tää julkinen avautuminen.

   Poista
  2. Voi Ina. :D Toisaalta: ymmärrän, mitä tarkoitat. Jollain tosi hämärällä tavalla. Itsehän käytän ihmisistä yleensä vammaisia lempinimiä päin naamaa, koska oikeiden nimien käyttäminen tuntuu jotenkin, emt, tungettelevalta? Jänniä nämä nimiin liittyvät asiat!

   (Musta on myös jotenkin tosi ällöä, että kommentoidaan samanaikaisesti toistemme blogeihin.)

   Poista
  3. Joo, on se kyllä hassua miten meilläkin on tämmönen jonkin asteinen Japani-syndrooma nimien kanssa. Ei sentään puhutella sukunimillä (paitsi tiettyjen ihmisten kanssa ja se on tyylikeino), mut nikit ja muut lempinimet on kumminkin sit semmonen sukunimivastaava. JÄNNÄ ON JÄNNÄ.

   (No katsos kihveli! Mä painan joka sivulla just äfvitosta [piti kirjottaa tolleen kun en tiennyt miten f5 taipuu uguuu!!] kun on tylsää ja sit en sähköpostia ollut tajunnut hakata, oisin huomannut ennen kun sanot! Hoh!)

   Poista
 2. Näytät tosi lihaksikkaalta. Se kiinnostaa mua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan epäillä, että mä olen aiheuttanut sulle Heterokriisi vol. 2:n.

   Poista
 3. On se kumma kyl et miten nää hengaajaernut jotka ei käy ohjelmissa on yleensä samaan aikaan jotain conintyöntekijöitä. Pitäisi kyllä työntekijöiltä vaatia vähintään yhdessä asiaohjelmassa käyntiä! >:(

  Koira. Haluaisin vain paijata. Varsinkin kun se on niin dorka, että sillä on ruohonkorsi kirsussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ehdottoman viisas ja reilu ehdotus! Conityönteijäksi pääsyn edellytyksenä voisi mielestäni olla myös vähintään 500 tuntia katsottua animea, josta vain 20% saa olla 90-luvun jälkeen tuotettua.

   Koira on vähän pälli. Ja pieni. Ja syö nurmikkoa.

   Poista