sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ällöfame

20 kommenttia:

 1. Hohohoh, yksi tuttuni kertoi cossibloginsa ekassa päivityksessä että oli jossain conissa x tehnyt tuttavuutta jonkin tosi upeen ja feimin cossaajan kanssa ja on nyt niinku sen hyvä kaveri ja eikös kaikki sen tunnekin jeh. Mikä siinä on, tekeekö se ihmisestä jotenkin kiehtovamman kun on päässyt osaksi sitä upeaa SUPERFAME-auraa mitä varmasti jokainen vähän normaalijannua enemmän tykkäyksiä Facessa saanut tyyppi hohtaa?

  Muutamaa ulkomaista cossiblogia olen seurannut. En voi olla välillä ihmettelemättä kun siellä oikeasti myydään niitä printtejä siitä cossaajasta, ja lisähinnan maksamalla saa NIMMARIN printtiin ja ehkä jonkun henk.koht. kirjelappusen. Cosplay on kyllä törkeän hyvä väylä tällaiseen malli-idoli-juttuun: valmis, suosittu hahmo ja sen hyvännäköinen toteutus kyllä herättää huomiota. Varsinkin jos brändäät itsesi hahmon x eeppisimmäksi cossaajaksi sen jokaikisessä versiossaan niin hyvä tulee. (esim. Maridah ja Saber)

  Nyt vaan odottelemaan niitä cossaajakalentereita tänne Suomeenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos hengittää sen SUPERFAME-tyyping kanssa samaa ilmaa, saattaa rahtunen sen SUPERFAMEsta tarttua? Kuulostaa loogiselta!

   Pitäisiköhän itse tuottaa Suomen ensimmäinen cossaajakalenteri. Varmasti menisi kaupaksi!

   Poista
 2. Mä niin tiedän et sä tiedät kenen lärvi mulla nousi mieleen kun toit esiin name droppailun. Ja en voi sille mitään, et sama mielleyhtymä tähän nousi tästä minua edeltävästä kommentista heti ensimmäisenä. En niin tiedä onko meillä yhteinen tuttu, mutta sopisi kuvioon. Agh.

  Toiseksi, Elina, missä on Animeconin paniikit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, lusikkaiseni, tiedän.

   Ja mitkä paniikit? Oonko mä unohtanut jotain oleellista?

   Poista
  2. Repesin.

   En muista, että olisit Animeconista tehnyt jotain julkaisua. Eikun... Minne me mentiin autolla? Tai yritettiin mennä. Ei, kun me yritettiin Desuconiin! Joka tapauksessa tahdon "autopaniikin" ja "junapaniikin" jonnekin paikkaan x, josta voin joko muuten vain nähdä tai saat lähetellä asioita. Vaadin asioita, hyi.

   Poista
  3. Aijoo! Heitän ne sulle jotain kautta. Heti, kun jaksa iskeä ulkoisen kovon kiinni koneeseen. Just nyt se on niin kamalan kaukana (lue: sohvan toisessa päässä), etten mitenkään kykene.

   Poista
  4. Ja hei, meidän animecontanssit puuttuu vielä kokonaan! Missä on hienot tanssit, hä hä hä? Pitääkö tässä laittaa jo lusikat jakoon?

   Poista
 3. Odotan tätä. Ja odotan niitä skumppalaseja coneihin.

  VastaaPoista
 4. Kaikki voittaa, lisää kuoharia.

  VastaaPoista
 5. *repes*
  Mä muistan mun ensimmäisen(?) perseilijä-hetkeni sun kanssa! Ja sen vaivaantuneen "joo, kiva"-kommentin jonka sain. Nauran itselleni edelleen sitä muistellessani XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun "joo, kiva" -hetkeni selittyvät usein myös liian heikoilla piilareilla ja sillä, etten aina tunnista edes tutuimpia ihmisiä cosplayt niskassaan! Nii! :D

   Poista
 6. Sun viikset ois kyllä pienellä brändäämisellä piesseet Elffin ihan kevyesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö sä muka ole huomannut, miten kaikkialla myydään nykyään mitä erilaisimpia tuotteita, joissa viikseni komeilevat?

   Poista
  2. Jos blogissa voisi painaa tykkää-nappia, tekisin sen tähän.

   Poista
 7. Tää on ehkä parhain blogaus minkä oot tehnyt. Lisää skumppaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinkin sit varmaan lopettaa tän blogaamisen tähän! Kippis!

   Poista
 8. Hienoa että joku sanoi tämän ääneen :) Ja lintujen kommentit vahvistivat asian :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes tajunnut, että linnut juttelivat koko ajan taustalla. Näin sitä turtuu lemmikkiensä meteliin! :D
   Vaan kiitos ja ole hyvä, jonkun se oli pakko sanoa.

   Poista