maanantai 1. lokakuuta 2012

The Cosplay Master Plan

"Rimppu, senkin vetelä torvinokka, mikä voi olla niin tärkeää, ettet muka ehdi editoida kolmen minuutin musiikkivideota, lakkaan seuraamasta sun blogia nyt ja heittelen naamaasi raakoja avokadoja aina, jos joudun sut conissa näkemään!!"

Tiedän, tiedän. :c

Tässä se kuitenkin on: Desuconissa kesäkuussa kuvattu Master Plan -musiikkivideo, jonka tekeminen oli huippuparasta ja mahtavaa, vaikka editointivaihe vähän ("vähän") venyikin. (Yrittäkää itse opiskella, olla kokopäivätöissä ja valmistautua WCS:iin samanaikaisesti! Nii! Kerta!)

Isot kiitokset kaikille videossa bilettäville ja supertuplamegaüberkiitokset niille, jotka osasivat biisin kokonaan ulkoa (:D!). Olette ihkuja hanimussupussipullia ja haluan tehdä jotain tällaista joskus uudestaan.

(Sitä ennen hankin kyllä jonkun AVS Video Editoria rouheamman editointiohjelman. Ehdotuksia otetaan vastaan.)

PS. Löydyn nykyään myös Facebookista.

4 kommenttia:

 1. Vegas Pro on tosi jees editontiohjelma, suosittelen.

  VastaaPoista
 2. Fail!Kizzy vain tuijottaa..... :'D Go me! \o/ Ehkä mä ens kerralla oikeasti yritän muistaakin biisin... :D

  VastaaPoista
 3. Onpa hämmentävä nähdä itsensä, eleensä ja ilmeensä tuosta kulmasta. Huomaa, etten ole tottunut katsomaan omaa naamaa nauhalta. :D Ensi kerralla lupaan osata ihan koko biisin ja ihan kunnolla. Nyt tuli häiritseviä ööö, wait. Tiedän tämän kohdan, mutta...

  VastaaPoista
 4. Tsädää!

  Sellainen asiaan liittymätön ilmoitusasia kuin että blogisi on linkitetty Kandi & Cyberiin. Tahdon vain, että tiedät :).

  VastaaPoista