keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Hikoilevia kissankorviaSori, pitkä video on pitkä, mutta kun innostuin avautumaan.

Nekon photoshooteista ensimmäisiä kuvia TÄÄLLÄ.

14 kommenttia:

 1. Kizzyn pallit <3

  Aika multaa kuistot, ei ollu yhtä hyvä Neko ku ennen mut ollaan vanhoi kurppii jo, joten ei osata enää nauttia elämästä.

  Hattu on paras hattu. <3

  VastaaPoista
 2. Tuo stetsoni näki viikonlopun aikana paljon, uskon ma. :-D

  Ja oon edelleenkin varsin WTF tosta koko tuomaritouhusta. Ei ihan tajuu logiikkaa. En edes yritä tajuta. Järjestäjäporukan pitäis alkaa arvostamaan työvoimaansa vähän enemmän, tuollaiset asiat kuin ilmainen sisäänpääsy ja ilmainen staffiruoka (jossa on jotain muutakin kuin nuudelia) luulisi olevan silleen itsestäänselvyys, mut ei pakolla.

  VastaaPoista
 3. Tee toi makoilujuttu cosplay-kisan juonnon aikana, niin käynnissä on turvallisuusongelma fanilauman takia (ainakin äänentason kannalta). :'D
  Se jo rassaa, jos staffihuoneesta loppuu ruoka. Mutta jos ruoka on jo alunperinkin tuota tasoa, niin ei itkujen kevät.. Pisteet kotiin ihmeellisimmästä logiikasta.

  VastaaPoista
 4. Mun pallit on hieno asia. <3
  Mut et laittanu "RIMPPU ME RAGASTETAAN SHUAAAAAH!!!11" -pätkää. Petyin. NYYH.

  VastaaPoista
 5. Irpeli, meille pitää järjestää joku Senioricon, joka on K-20, ja jossa puhutaan ja luennoidaan vaan siitä, miten kaikki oli ennen paremmin.

  Hattu <3

  Biitti, sillä on paljon kerrottavaa lapsenlapsilleen!

  Ja joo, odottelen mielenkiinnolla selvennystä siihen, mikä tuon tuomarointijutun logiikka oikein oli. En nimittäin ihan oikeasti keksi sille mitään järkevää syytä.

  Nyymi, älä yllytä! :D

  Kizzy, ainiinjoo, en edes muistanut luvanneeni moista (vaikka puhun siitä siinä videollakin, wtf). Ehkä teen jonkun ylimääräisen spesiaalivideon, jossa soi tekno ja sä huudat tauotta "RIMPPU ME RAGASTETAAN SHUAAAAAH!!!11".

  VastaaPoista
 6. Rimppu, pöh pöh, hyvältähän sä naturellinakin näytät ;)

  VastaaPoista
 7. Nyymi, eihän sille mitään voi, että on näin upeat geenit. :D

  VastaaPoista
 8. Uru, sponssivastaava13. heinäkuuta 2011 klo 18.27

  Pitää tuohon ihan randomisti kommentoida, että oli vänkäripuolella myös leipää tarjolla. Aiemmin Nekocon oli täysin pääsymaksuton, ei puolta halvempi, ja näin kaupungilta ym. saatujen tukien varassa. Nyt kaupungilla oli kuitenkin liian kiire luoda kulttuuria toria auki repimällä ja tukia saatiin enimmäkseen työvoiman muodossa, mikä oli hyvä juttu sekin.

  Tuo tuomareiden sisäänpääsymaksu kuulostaa vähän hassulta, kun kyllä tuo on ihan työksi laskettavaksi, kun siinä pukujen arvioinnissa jokunen tunti menee. O_o Jos jostain syystä kaikki missaavat tämän viestisi, pistän infoa omalta osaltani eteenpäin.

  Paljon oli hyviä pointteja viestissäsi ja hyvä homma, että noista parista epäkohdasta huolimatta viihdyit conissa. Täytyy itse sanoa, että lopettajaisissa vedit ehkä parasta cosplay-kisapalkintojen jakoa, jonka olen itse todistanut.

  VastaaPoista
 9. Uru, hyvä tietää. Luulen silti, ettei esim. vänkäreiden ruokinta ole asia, josta kannattaa ensimmäisenä säästää. Seuraavalla kerralla sitten paremmin!
  Kiitän myös infon eespäin lykkimisestä, toivottavasti palaute saavuttaa oikeat ihmiset.

  Ja kiitos kehuista! Eihän sitä vanha lavanrakastaja voi vain monotonisesti luetella palkintoja paperista, jos vaihtoehtona on vähän pitää showta. :D

  VastaaPoista
 10. Ihan hyvä että vänkäsitkin itsellesi lipun ja onneksi se sitten järkkääntyikin, en minäkään ymmärtänyt sitä miksi ei olisi voinut tuomareille lippuja antaa alunperinkin.

  Mutta hienosti tuomaroitte ja ensi vuonne jos saisi paremmin kaiken rullaamaan ;D

  - Se Lyhyempi Ilona

  VastaaPoista
 11. Kuulostaa kyl tosi oudolt toi tuomarointimaksu, ko en oleta et n. puolet kävijöistäkään oli tuomareita eli tulis hirveesti häviöö. Ehkä iha hyvä et joku tuomareist sit vänkäs itellee lipun!

  En tiiä häiritsiks mua enemmän toi leivän heiluttelu varsin huvittavalla tavalla vai pitäiskö hakea oma leipä heti perään. Mut hyvältä naturellinaki näyttää, ja mitää meikkiä mökillä tai näillä säillä hohohh!

  VastaaPoista
 12. onhan se nyt hävytöntä että jos uhraa 18h conista (+ iltabileet) 2-3h subjektiivisen mielipiteen muotoiluun, että siitä vielä maksaa pitäisi.
  samanlaisia siivelläeläjiä, jotka tekevät sen 16h töitä ja ovat 2h pitämässä paneelia ja pääsevät ILMAISEKSI sisään.

  VastaaPoista
 13. Pikku-Ilona, kiitosta, kyllä se ensi vuonna jo sujuu paremmin! :D

  Anette, naureskelin leivälleni itsekin. Lievä taipumus selittää asioita käsillään.
  Ja kiitos, hyvät geenit ja silleen!

  Nyymi Nyymerson, niin, oishan se ihanaa, jos vielä maailmassa vallitsisi talkoohenki ja ihmiset eläisivät pelkästä työn tekemisen ilosta!
  Ehkä oon vaan kammottava oikeistoporvari, kun oletan, etten joudu maksamaan omasta työnteostani (tai ainakin koetan minimoida siitä aiheutuvat kustannukset), oli se kuinka lyhytaikaista tahansa. Mun ei ole pakko tehdä hyväntekeäisyyttä, vaikka muut tekisivätkin.

  VastaaPoista
 14. Häkellyttävää toi anonyymihenkilön argumentointi.
  Koska henkilö X tekee enemmän töitä ja pääsee ilmaiseksi, vähemmän tekevän henkilö Y:n ei pidä päästä? Onko se henkilö X:ltä pois?

  (Käsittääkseni kenenkään ei kuitenkaan ole PAKKO osallistua minkään conin järjestämiseen.)

  Oon onnellinen tuosta luupista.

  t. anonyymi kolehmainen, ei jaksa työkoneelta kirjautua sisälle.

  VastaaPoista