keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Ai äm bjuutiful

Irtsa tagasi minut vihdoinkin upeaan You are beautiful! -meemiin, joka on kiertänyt cosplay-blogosfäärissä jo hyvän tovin eikä silti ole saavuttanut minua.

Tehtävänanto kuuluu näin (sen jälkeen, kun korjasin siitä kirjoitusvirheen):
You are beautiful -tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille. Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!
Erään Traconin jatkot helmikuussa 2009. Minulla olisi paljon viehättävämpiä kuvia rikostoveristani/Badoustani, mutta luulen, ettei minulle niiden julkaisemisen jälkeen enää puhuttaisi. Ottakaa tästä kuitenkin sivistyneesti hedelmämehua siemaileva Heine.Epämääräinen hevibaari Lontoossa vuonna 2009. Ja tuo on nyt ihan oikeasti mehua. Ilmeestäni päätellen olisin toivonut, että mehuni joukossa olisi ollut jotain vähän väkevämpää. Älkää lapset menkö epäilyttäviin hevibaareihin; niissä tapahtuu epäilyttäviä asioita.
Katto! Kuten n. kaikki tietävät, asuintaloni katolle voi kiivetä. En tiedä, kuinka luvallista se on, mutta tykkään joka tapauksessa hengata siellä ja ottaa toisinaan itsestäni dramaattisia valokuvia auringon laskiessa. Koska olen täysin normaali nuori ihminen.
Tämä nyt on vain tekosyy saada hauvakuva blogiini. Karvamytty sylissäni on kummitätini nuorimmainen. Sen nimi on Sohvi. Sohvi on maailman itsepäisin labradorinnoutaja. Ja on nykyään sen kokoinen, että aiheuttaa syliin punkiessaan erinäisiä luunmurtumia.
Sokerina pohjalla: Riemuidiootit Lontoossa! Voisin kuvitella, että kuvanottohetkelle sivistyneet cosplay-harrastajat ovat keskustelleet kitkatista, nitkuttamisesta tai läskeistä puluista.


Haastan Maijun (joka on varmaan jo haastettu, mutta haastan silti) ja liiskaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja nakitan sekä Ninan että Kain leikkimään narsisteja!


Etsiisniinkutotajoo. Pitäkää vaatteet päällä!

PS. Desu-postaus löytyy TÄÄLTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti