keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Fail Elina, fail

Siis moi.

Suokaa anteeksi tylsä tekstimerkintä; olen kaikkea muuta kuin edustuskuntoinen ja videokelpoinen. Lupaan laittaa tähän merkintään paljon kuvia, jottette tyystin tylsisty. ♥

Juttu on niin, että teen nykyään vuorotyötä, mikä tarkoittaa pahimmillaan sitä, että herään aamulla kello kolme (03:00!), menen töihin puoli viideksi, pääsen puoli yhdeltä (12:30!), menen kouluun yhdeksi (13:00) ja pääsen kotiin viideltä (17:00). Sen jälkeen ei jotenkin kummasti kiinnosta tehdä mitään muuta kuin kaatua naamalleen sänkyyn ja nukkua. Paitsi etten edes osaa nukkua päikkäreitä, kun on näin valoisaa. Elämäni on niin uskomattoman rankkaa!

Anygays, jos tekisin videon, esittäisin siinä kysymyksen (koska kaikkihan ovat jo unohtaneet, että lupasin Kuplii-raportin, eiks je?). Kysymys kuuluisi seuraavasti: mitä persettä mä puen päälleni Desu-sunnuntaina?
Sattuneesta syystä tämä kysymys löytyy myös tuosta tekstin vasemmalta puolelta gallup-muodossa, eli annan päätäntävallan teille, rakkaat lukijapalleroiseni (sivumennen: teitä on ihan sikana! Olette parhaita!).

Ja sit niitä luvattuja kuvia!

Pukuvaihtoehtoni (ja niiden plussat ja miinukset) ovat seuraavat:

Utena Tenjou (Revolutionary Girl Utena)


+ Puku valmiina
+ Utsku-univormut = ♥
+ Kevyt
- Tylsähkö
- En oo nätti animutsiku, nyyh


Shiki (Togainu no Chi)


+ Puku valmiina
+ Uuh, tekonahkaa
- Yhyy, en oo nätti yaoibishi
- En omista katanaa


Willie (Romeo x Juliet)


+ VIIKSET
+ Äärimmäisen mukava puku
- Eikö tämä ole jo nähty

Excel (Excel Saga)

+ Puku valmiina
+ Hyvin Kevyt
- Maailman epämukavimmat kengät
- Ks. aiemmat huomioni epäanimuudestani :C


Rosiel (Angel Sanctuary)

+ Helppo puku, vaikkei olekaan valmiina
+ ROSIEL ♥
- Tunnistaako Angel Sanctuarya enää kukaan?


Antakaa siis äänenne suosikillenne (tai sille, jossa näyttäisin kaikkein pälleimmältä, sikäli mikäli olette vihaajaröllejä!) ja auttakaa henkilöä mäessä.

Palkkioksi tästä kaikesta jaan Desussa nimmareita ja ilmaisia haleja ja myönnän halukkaille luvan tulla valokuvatuksi seurassani pientä rahallista korvausta vastaan.

Elämäni helpottuu huomattavasti toukokuun loppuun mennessä, joten saatte uutta videopöhköilyä vielä ennen Desua.

Pitäkää siis vaatteet päällä!

15 kommenttia:

 1. Tykkään tosta Williestä, tosi hienot viiksetkin ja tulisin varmasti ottamaan kuvan sitten desussa! Utenakin on kivan näköinen! Itse olen myös suunnitellut cossata Utenaa Desuconin sunnuntaina jo aika kauan, mutta jostain syystä nyt se ei enää niin paljoa kiinnostakkaan. Varmaan cossaan, jos en jotain parempaa keksi. Mutta nyt loppuu randomin tuntemattoman lukijan höpinät tähän.

  VastaaPoista
 2. Voi Elina, aiheuttaisit ihan hillittömiä swoon-efektejä minulle, jos vetäisit Utenan kamppeet yllesi. Ihan hiljattain tulin tähän juttuun mukaan (ja vasta tällä viikolla tuli sarja ja leffakin katsottua). Ja jos ihan oikeasti olen rehellinen tässä, niin olet minulle ainakin ihan täydellisen riittävän animu, ainakin mitä tuosta ylläolevasta Utena-kuvasta näkee. Elina-seme-sama-sempai, plz. Nuolisin jalkojasi ja voisin hyvittää jotain Traconin kolmioleipiä x 1000 ja Maman vesipulloja x 1000000. Lisäksi saattaisin kuolla.

  Muuten oisin läiminyt sinua Williellä, mutta no, se kun oli sinulla viime vuodenkin Desuconissa.

  Hyviä vaihtoehtoja kaikki, mutta kun nyyhkis, lue yllä.

  VastaaPoista
 3. Pupuseni, ei tässä mitään äänestyksiä tarvita, kysyt pupuselta ja pupunen vastaa: Utena. Ongelma ratkaistu.

  VastaaPoista
 4. Shiki!! Maailma tarvitsee lisää tekonahkaa.

  VastaaPoista
 5. Sanon: Rosiel. Kaori Yuki on salainen heikkouteni, ja nuo stay-upit/saappaat ovat aika uuh. Harmi kyllä tunnistamisen kannalta, Angel Sanctuary ei ole enää niin muistettu, mutta cosplayta ei tarvitse tehdä muille, vaan itselle. Joka tapauksessa, toivottavasti sulla on jokin noista päällä Desun sunnuntaina! (kyllä arkivaatteetkin vois olla virkistävät. Tai alastomuus. Siitä voi kyllä tulla sanktioita.)

  VastaaPoista
 6. Shiki ois kyllä niin epic ja mä tahon nähä sen! Ja tottakai ois kiva että mahdollisimman moni itseni lisäksi saa kokea sen ihanan tukahtumisen tekonahkakuoressaan, varsinkin jos sattuis kiva helleilma iskemään <3 (kaikella rakkaudella tietysti näin sanon)..Mutta mikä sitten ikinä näistä tuleekaan valituksi niin pitää leikkiä jokatapauksessa paparatsia whuu \o/

  VastaaPoista
 7. Tämähän menee jännäksi!

  Etenkin, kun pienessä sievässä mielessäni kuvittelen eeppisen kaksintaistelun Shikin ja Utenan välillä (osaisinpa piirtää). 8D

  Kiitos ihmiset kommenteista ja äänistä; jatkakaa ihmeessä äänestämistä! Ehkä demokratia toteutuu täällä mukavammin kuin eduskuntavaaleissa!

  VastaaPoista
 8. Yhyy olen kurja enkä tule Desuconiin >: Mutta HALUAN SILTI TEKONAHKAA Koska se on kaikkien oikeus.

  VastaaPoista
 9. Kieltämättä tasainen kaksintaistelu noiden kahden vaihtoehdon välillä, mutta älä pelkää, halin ja nimmarin tulen kuitenkin hakemaan ;) (jos ottaisi oikein Halikortin(TM) mukaan)

  VastaaPoista
 10. No höh kun en pääse Desuconiin halia hakemaan :D Shiki vois olla aika siisti valinta

  VastaaPoista
 11. Sekunnin murto-osassa sen jälkeen kun olin äänestänyt Shikiä, tajusin että Utena olisi sydämet sulattavampi ja olen halunnutkin nähdä sen IRL. Eli miinusta yksi ääni Shikistä ja lisää Utenaan... Taaai jotain.

  VastaaPoista
 12. Juri ja Shiori kaipaa tietysti Utenaa sunnuntaiseuraksi, joten tämähän on ihan helppo päätös :)

  VastaaPoista
 13. Rosiel. ;_; ROSIEL!

  VastaaPoista