lauantai 4. joulukuuta 2010

Lopullinen totuus

6 kommenttia:

 1. Aika järkyttävää huomata, että tällä Maijulla ei ruokakaan mennyt enää alas. Nyt on vakava tilanne tämä, vakava. Ihan on hajalla koko ihminen.

  VastaaPoista
 2. Hiljaiseksi vetää kyllä ): Maijulle jaksamisia!

  VastaaPoista
 3. LÄSKI PULU!
  t. Kai

  Traagista tällainen cosplay. Huomaa tämä "Maijun" ahdistuksen ja egon kohtaamat paineet tässä maineen ja loanheiton ristitulessa.

  Erityisen surullista on se, että tuo sama tyyppi joutui kiertämään karusellissa ehkä 20 kertaa jonkun ruman hepan selässä - täydellinen vertauskuva sille mitä "Maiju" joutui kokemaan. :(

  t. nina

  VastaaPoista
 4. Hyi, eihän tässä kohta uskalla lähteä enää mihinkään kisoihin kun noin pelottelette. D:

  Näin vähän asian sivusta, onko toi pianonpimputus jostain kappaleesta vai onko se jotain editointiohjelman valmisääniä? Kuulostaa nimittäin hirveän tutulta ja jäi häiritsemään... 'D

  VastaaPoista
 5. Juuri tämän takia nautin dokumentaristin työstä; voin tuoda julki pitkään säilyneet salaisuudet ja paljastaa totuuden kiiltelevän ja silotellun pinnan alla. Välitän kaikki terveisenne Maijulle. Ne varmasti lämmittävät hänen iltojaan pehmustetun sellin uumenissa. :)

  Ja Wepi, se on Frou Froun Dumbing Down of Loven intro, vähän remixattuna. Sen pitääkin kuulostaa tutulta.

  VastaaPoista
 6. Ihanan aitoa puhetta. Sydäntä koskettavaa, miten alas pintakullan takia voikaan joutua. Ymmärrän Maijua. Tauko olisi ehkä paikallaan? Palan silti halusta nähdä hänet edelleen puvuissaan tapahtumissa. Hän osaa kerta toisensa jälkeen inspiroida yhä uudelleen upeudellaan ja uhrautumisella puvuillensa, mitä hän on tehnyt ihan alusta saakka.

  VastaaPoista