lauantai 27. marraskuuta 2010

Tättädädä tätätätätä tättädädää!

9 kommenttia:

 1. Olipas upea. Seitsemän minuuttia suomalais-kalevalaista melankoliaa sekä postmodernia non-Karporointia. Tutkivan journalismin helmi. Äänestän sulle Jussin ja Venlan jo pelkästään tästä.

  (tanskalaiset mainittu <3)

  VastaaPoista
 2. Esimerkillistä cinematografiaa. Tätä lisää!

  VastaaPoista
 3. Aika jäätävää. Jotenkin.. nähdä, miten ihminen voi luhistua menestyspaineiden alla noin paljon. Miten se alun toiveikkuus ja naiivius murenee ja pirstaloituu. Toi lentokoneen ylilento jotenkin tosi hienosti kuvas sitä, miten hajalla tää "Maiju" oli.

  Mut joo ihan ältsin sydäntäsärkevää!! Jotenkin sellanen fiilis, että ei toi tuosta parane toisessakaan osassa..... kauheeta.

  Onko sulla ollut, Elina, yhteyttä tähän "Maijuun" tämän jälkeen? :( Ihan vaan mietin että oisko mahdollista saada jotain follow-uppia, että kutsuiko köysi vai onko päästy jo cosplay-vieroitukseen ja asiat olis paremmin.

  Toivon jälkimmäistä!!! Rakkautta ja lämpimiä kukkahalauksia täällä Jyväskylän tuiskuista!!

  T. No-ho & sen naine

  VastaaPoista
 4. Varsin eeppistä ja dramaattista.

  Jatkoa odotellessa. >Bo

  VastaaPoista
 5. Maiju, angstaamiseen taipuva, pohjimmiltaan pehmo fiilistelijä. Varsin osuvasti taltioitu ja esitetty. Jatkoa odotellessa.

  VastaaPoista
 6. Cliffhangeri?! 8( Vaadin korvauksia tästä odottamisesta aiheutuvasta tuskasta.

  Mutta siis joo. Varsin jännä oli nähdä backstage meininkiä vähän toisesta näkökulmasta kuin yleensä.

  VastaaPoista
 7. Pikkaisen olisit voinut tiivistää videota sieltä täältä, jotta kokonaisuus ja videon merkitys olisi pysynyt selkeänä ja paremmin kasassa. Pianopimputusta hienosti käytit. Mutta se niistä teknisistä jutuista. Ruudun toiselle puolelle kyllä tunnelma välittyi. Miten mielettömän upeaa olisikaan päästä itse kokemaan jotain vastaavaa.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kauniit kaikille! Vahdatkaa toki silmät ja muut ruumiinosat kovana blogia tuolloin 4. päivä. Ette voi missata dokumentin jännittävää päätösosaa!

  VastaaPoista
 9. Rimppu-seme-sama-senpai tuo kansalle totuuden kulissien takaa! ...ja kiroaa meidät jännitykseen. >:o Kovasti siis jatkoa odotellessa.

  VastaaPoista