lauantai 7. elokuuta 2010

Haaveet kaatuu (not)


(PS. Kaikki Megaten-horot ovat ihan hiljaa; tiedän, ettei KK ole suunnitellut kaikkia hahmoja kaikkiin peleihin, en vaan osaa puhua! Niikerta!)

Kuvia! Kauniita!


Epic Sax Guy!


Epic Milan Stankovic!


Epic Eric Saade!


Epic Verka Serduchka & Verka Serduchka!


Epic Ukraine fan & Svetlana Loboda!

5 kommenttia:

 1. 8D En itse ole Persona pelejä tai muita Megatenin juttuja koskaan pelaillut, mutta olen kyllä kuullut harvinaisen monen kaverin tuskailevan noita hahmosuunnitelmia ja sitä kuinka ÄLYN COOLIIII ois joskus tehdä joku tuollainen möllikkä. Varsinaisen kuumia kyllä ovat, en kiellä.

  Ja pitipähän tunnustaa olevansa varsin Euroviisu ihminen kun tunnistin jokaisen näistä puvuista. Le fu.

  VastaaPoista
 2. Rimppu beibeh~ Tiedän, että haluat palavasti tehdä tuon yhden noista himeistä *jonka etuliitettä en nyt tietenkään tähän kätevästi muista*, sillä itse olen yrittänyt saada aikaiseksi ja tehdä Kikuri-Himeä noooin pari vuotta tässä näin : D. Ja jos kuu loistaa oikeassa kulmassa ja taivaankappaleet osuvat kohdalleen, ytitän saada tuon puvun aikaiseksi ensi vuoden puolella (piti itseasiassa jo tämän vuoden Desuun, mutta duuni olisi estänyt kyseisen puvun käytön, joten se siitä 8<)

  VastaaPoista
 3. Biitti, viisufaniudessa ei ole mitään väärää! Se on vaan vähän... homoa. :D Mutta se sallitaan.

  Lirppa-dahling, tiedän, että tiedät. Haluun sen kampatyypin. En niin muista, mikä sen nimi on (ai, Kushinada-Hime, kiitos Google), mutta kun saan sen tehtyä, vaadin eeppisen minihamephotoshootin. Kanssasi. Beibe.

  VastaaPoista
 4. Ähhäh, enpä olisi uskonut näkeväni että joku vetäisi Milan Stankovicit päälle :'D (joka oli tänävuonna ehdoton lempparini). Tai no ylipäätään mitään Viisuedustajapukua... Itsehän tekisin samantien Elnur Hüseynovin jos oman kallon muoto olisi edes sinnepäin

  VastaaPoista
 5. OOOH MILAN!! *ooooo* Voiko nää puvut nähdä jossain käytössä? : DD

  VastaaPoista