torstai 8. heinäkuuta 2010

Huh hellettä, yms.Oikeampaa sisältöä, jahka helteet hellittävät, ja jaksan taas askarrella.

Lisäksi: preview screens - I own them.

11 kommenttia:

 1. Nyt oli kyllä sisältörikkain päivitys ikinä. A+!

  Nngh Suomenlinna-photoshoot. Aika kiva lokaatio, etten sanois.

  VastaaPoista
 2. William kuvia odotellessa~

  Ja kiitos tästä päivityksestä, sainpahan illaksi mukavat naurut ennen nukkumaanmenoa. 8D

  Tälleen Weiss Kreuzin uudelleen katsomisen aloittamisen jälkeen (ihan reffien takiahan vain siis aloitin) viiksistä tuli mieleen että Yojillahan jopa on sellaiset kauniit tekoviikset yhden jakson aikana. You know. Kun se. Kömpii sieltä kahden naisen välistä ja sillain. Siinä. Bordellijaksossa ja. Niin.

  ...ilman mitään takaa-ajatuksia ilmaisin vain tämän. 8>

  Levoton merkintä, levottomat kommentit.

  VastaaPoista
 3. Irpeli: Suokki on hienoin. Ehkä vielä hienompi, jos esim. tuulee eikä ole triljoona astetta lämmintä.

  Biitti: ÄLÄ YLLYTÄ. 8D
  Se kamala, kamala musta... haalari. Se melkein puhuttelee. Melkein. Kivasti voisin tehdä muskelipuvun siihen alle. Kiva kesäpuku olisi se.

  ... Tai sitten ei.

  VastaaPoista
 4. Ihan vaan Weissista vielä aloittaen: nehän jätkät ei toki katso kärsivästi kaukaisuuteen (tai mun mielestä oman mielensä tyhjyyteen) ja toivo että siellä olisi vastaus niiden elämien vaikeuksiin?
  Ainakin Aya taisi tehdä sitä useammin kun kerran, ainakin jos tuli puheeksi TAKATORIIII!
  Vai onko kuumuus vääristänyt muistot?

  Ja jos saa vielä udella, niin kenet teet iihen Weiss-ryhmään, vai onko se supadupa-secret tietoa?

  VastaaPoista
 5. Kaunis entry on kaunis!

  Ei kun, sitä vaan piti tulla kommentoimaan että ~inspiroit~ minua - olen itsekin miettinyt tuota ilmejuttua, minkä otit puheeksi kohdassa 1:09. Kuvistakin kun tulee paljon jännempiä, jos kuvattava saa oikeen luvan kanssa elehtiä.
  Kiitos siis tästä, nyt tekee mieli kirjoittaa joku omakin pikkuteksti aiheesta. 'D

  VastaaPoista
 6. tonkeli: No mut Weiss onkin asia erikseen. Kaikki potentiaaliset tyhmät ilmeet voi pistää sen piikkiin, että on uskollinen alkuperäiselle animaatiotyylille, eikä suinkaan out-of-character.
  ... Ja nyt muistui mieleen se ensimmäisen jakson kaunis kohtaus, jossa Aya heittää helikopteria katanalla ja karjuu TAKATORRRRRIIIIIIIIIIIIa. Upea sarja, upea.

  Ja teen nimenomaan Ayan (vaikka mua yritetäänkin pakottaa Omiksi, koska olen porukan lyhyin; seison varpaillani, jos on pakko!). Helikopterit ja marsuja muistuttavat oranssit sedät vaviskoon.

  Wepi: Ilo inspiroida! Oon miettinyt tuota ja pidempään, ja on tavallaan aika traagista, että iso osa mun "pakko cosplayata tai kuolen" -hahmoistani on nimenomaan sellaisia eeppisesti tyhjyyten tuijottelevia tyyppejä. Ne ovat myös usein 180-senttisiä miehiä, joten ehkä ilmeet eivät ole se suurin ongelma. :D

  VastaaPoista
 7. ...en suinkaan stalkkaile kommentteja tai mitään mutta yllätyinpähän nyt kun sain tietää että cossaatkin Ayaa! 8'D Minä jo oletin sinusta Yohjia..! (ei, en suinkaan lähtenyt mukaan ihan vain Weiss Kreuzin takia "DÖÖ, EN MÄ TIIÄ MITÄ NE MUUT COSSAA, MUT MUSTA TULEE OMI.")

  Ja älä huoli, osaan näyttää vielä tapimmalta kuin oikeasti olen, jos niin haluan..! TEEN KOVASTI TÖITÄ OLLAKSENI LYHYIN. Ayallehan voi sinne nahkatakin alle jotkut kivat pornokorotkin sniikisti sujauttaa~

  Katkaistaan niiltä puhelinpylväiltä pari senttiä pois, tulee parempi olo.

  VastaaPoista
 8. Siis mähän olen miehiset 164 (ja ihan varmasti ainakin puoli) senttiä pitkä, ja Ayalla on aika miehiset korot palkkamurhaajabootseissaan. Pienillä miehisillä jipoilla voisin olla ehkä melkein sen 178 senttiä. Melkein.

  Ja Yoji (johon en vieläkään osaa tunkea h:ta tai u:ta) oli hyvä valinta silloin kun olin 18 ja hillitön riisitikku. Ja mulla oli 15 sentin miehiset platformit. Nyt olen sen verran... raamikkaampi, että Aya on ehkä se fiksumpi vaihtoehto. Ja 182 senttiin venyminen olisi jo vähän turhan epätoivoista. :D

  Omi voi vaan maata maassa koko ajan. Tai olla kyykyssä. Tai jotain.

  VastaaPoista
 9. No sittenhän kaikki on ihan loistavasti. Oon hei kuiteskin oikeestikin lyhyin! Yhden sentin ero on ratkaiseva!

  Omi makoilee kivasti maassa ja heruttaa säärtä. Everybody wins.

  VastaaPoista
 10. Ensimmäistä kertaa tänne sinun blogiisi kommentoin, vaikka olenkin jo hetken sitä seuraillut.
  Helle on kamalaa. Totesin tänään paistuvani kaupan jäätelöaltaalla. Se on jotain jo se.
  Itsellänikin on ollut ainakin vuodesta 2004 sellainen kutina tehdä Omi cossi jonnekin tai ihan huvikseen!:D Innolla odotan teidän eepisintä ryhmää ehkä ikinä! ( Enkähän siis tule kuolaamaan tai mitään teitä sitten, ehen... hys pieni fanityttö sisälläni. )

  VastaaPoista
 11. Kivat 'pienet' korot Elinalle sitten : D. Nimimerkillä itsehän olen sen 172 (hohohoho) ja meillä pitäisi olla se puolenpään ero, Omiin Ayalla pää ;;D. This is gonna be interesting..

  VastaaPoista