keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kiitoksia, lintuja ja jalkapanssareitaMusiikkimaustani saa näiden videoiden perusteella aika jännittävän kuvan.

13 kommenttia:

 1. Jes, uusi video! :D Toi juttu, jonka päällä teit sitä jalkapanssaria, mistä ihmeen mömmöstä se on tehty? Paperimassastako? :D

  VastaaPoista
 2. Se on tehty käärimällä oma sääreni jeesusteippiin ja täyttämällä saatu kuori sanomalehdellä. Sovelsin tätä tutoriaalia. Aika näppärää, jos ei halua käyttää silitysrautaa omalla ihollaan. :D

  VastaaPoista
 3. Lähettelen sydämiä takasin kun oot ihku. <3<3<3

  Innolla Traconia ja ekaa cossikisaa liek ever odotellessa~ No, jos minä mokaan niin ainakin juontaja on hyvä, köhköh.

  Aika nerokas tuo jalkamalli, miksen itse ole tullut tuota ikinä ajatelleeksi. Kiva kun teet näitä making of videoita, näistä saa ihan pirusti itsekin inspiraatiota ruveta tekemään.

  VastaaPoista
 4. Voi kyllä, ME STALKKAAMME SINUA. Eiku mitä.
  Mutta siis joo, eipä mitään sen kehittävämpää kommenttia. Jatka samaan malliin o/.
  ps. Hienoa, että joku aloittaa ajoissa cossien teon. Terveisin ruudun toisella puolella kökistelevät kolme cossaajaa jotka eivät ole tehneet käytännössä mitään Traconin eteen. Hupsista? Mites tässä nyt näin pääsi tapahtumaan.

  VastaaPoista
 5. Biitti: Ihkihkihk. Lykkyä pyttyyn kisan kanssa, hyvin se menee!

  Ja hyvä, jos inspiroi. Itsekin tykkään nimenomaan katsoa, mitä muut tekevät ja tehdä sitten jotain sen suuntaista ihan omalla jännittävällä tavallani. Voi leikkiä olevansa innovatiivinen, vaikkei tarvitsekaan keksiä pyörää uudestaan.

  Lirlys: TE LIKAISET STALKKERIPERVOT. Ja jos nyt totta puhutaan, mun on pitänyt tehdä tuo puku jo Nekoconiin 2008, joten en nyt oikeasti ole mitenkään suunnattoman nopea.
  Ja onhan Traconiin vielä yli kaksi viikkoa aikaa! On sitä pukuja tehty tiukemmallakin aikataululla!

  VastaaPoista
 6. Hör. Nyt kun innostuin laittamaan oikein toisen kommentin, niin ajattelin puhua puksuttaa asiasta, jolla ei ole mitään tekemistä tämän videon tai merkinnän kanssa. Tosiaan jossain aiemmassa vlogissasi (niiksi näitä kai sanotaan, kun on yhdistettynä video ja blogi?), ilmoitit olevasi ideoiden puutteessa cosplay-palstallesi J-poppiin. Olettaen, että jatkat palstailua edelleen, minua kiinnostaisi lukea sellaisesta asiasta, kuin miten cosplay vaikuttaakaan meidän sosiaaliseen elämäämme palkkapussissa ja sen ulkopuolella. Stressiä. Hermoromahduksia. Syömättömyyttä. Sosiaalista itsemurhaa. Tai vaikka siitä, mitä ennakkokäsityksiä ulkopuolisilla ihmisillä cosplaysta on ja miten tietyt nimeämättömät ilmiöt meidän j-kulttuurissamme eivät luultavasti ainakaan auta ymmärtämään asiaa. Tai cosplayn terveysvaikutuksista ja uhrauksista, se voisi olla yksi ehkä yksi ihan hauska asia (Hetkonen, ethän ole jo tästä kirjoittanut?)Tai ilmiöstä, nimeltään elitismi. Väärät ja oikeat ennakkokäsitykset. Ehkä kasa ideoitani auttoi, ehkä ei. Kaikki ovat hiukan negatiivisia asioita, mutta sellaisia asioita, joista pinnan alla hölistään melkoisesti.

  -Pumpkin

  VastaaPoista
 7. Nää on oikeasti tosi inspiroivia, ilo kattoa. :D Maxia ei elämä tähtenä selvästikään kiinnostanut, lintuja kylläkin, päästäänkö niitä näkemään joskus? :)

  VastaaPoista
 8. pumpkin: Kiitos ideoista! Jotain noista olen tosiaan aiemmissa teksteissä jo sivunnutkin, mutta voisi niistä tietysti olla vähän laajemmaksikin tekstiksi.

  Ashu: Ilo inspiroida. :D
  Ja täytyy katsoa, josko linnut haluaisivat poseerata kameralle edes hetken (toinen niistä on tosin niin neuroottinen, että rohkenen epäillä). Voisin tehdä jonkun "Elina (ja Elinan eläintarha) tutuksi" -pätkän jossain välissä. Hmm.

  VastaaPoista
 9. Hienot panssarit! Nyt sua jo useeman entryn stalkattua uskaltaudun pistämään kommenttia.
  Kiva katsoa kun aherrat speedilla ja saat aikaan kauniita cosseja. Also, LOISTAVAA MUSIIKKIIA.

  ps. Pistä joskus kuva Donitsista, niin tiedetään et se oikeasti on lintu eikä vaan joku, jonka oot teljennyt komeroon.

  VastaaPoista
 10. Näit sun videoita on paljon mukavempi katsella, kuin lukea jotain viiden kirjan mittaista tylsää sepustusta siitä kuinka on laiska ja aikaansaamaton, kun ei ole tehnyt mitään cossin eteen.
  Mutta niin, piti vain kysellä, että millä olet tuon jalkamötkön päällystänyt? Ja käytätkö noiden jalka-armorien tekoon softista? :D

  VastaaPoista
 11. Kiitos, ilo ilahduttaa~!

  Linkkasin tuossa ylempänä tutoriaalin, jota olen tuohon kinttuun soveltanut. Lyhennelty versio on, että sukkahousuun verhottu jalka kääritään jeesusteippiin, leikataan teippiin suora(hko) viilto ylhäältä alas asti, teipataan viilto umpeen ja täytetään kinttu sanomalehdellä. Ja tukitaan molemmat päät teipillä, tmv. Mun sääreni on mattainen siksi, että jesarini loppui pohkeen jälkeen (kiitti, äiti, leveistä pohkeista! 8D), ja jouduin käyttämään urheiluteippiä. Hyvin sekin toimi, vaikkei olekaan yhtä jykevää kuin jesse.

  Ja kyllä, panssarit ovat softista. Näin jälkikäteen ajateltuna olisin voinut olla fiksu ja käyttää pari milliä paksumpaa tavaraa, mutta yllättävän hyvin nuokin kestävät.

  VastaaPoista
 12. "Tämä video sisältää kumppanin SME sisältöä, ja sen näyttäminen on estetty maassasi tekijänoikeusseikkojen vuoksi." Öh whut?

  VastaaPoista
 13. Kata, joo, siinä on ilmeisesti musiikkia, jota ei saisi upata YouTubeen. 8D
  Fiksaan asian, jahka olen taas editointiohjelmien äärellä.

  VastaaPoista