tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kaikilla meillä on menneisyysSulkeudun suosioonne.

PS. Katesta kuvia Livejournalin puolella.

12 kommenttia:

 1. Tämä, jos mikä, murentaa asioita.

  VastaaPoista
 2. Joo-o, aika tyhjentävä postaus.
  Mua melkein, melkein rupesi tämän aikana harmittamaan, että itse olen myynyt omat Kreikkalaisella tekstityksellä olleet Weiss Kreutzit pois. Ne olisi ainakin olleet ihan hyvä lisä tohon sun saksalaiseen repertuaariin. :D

  VastaaPoista
 3. Maiju: En yhtään tiedä, mistä puhut. 8D

  tonkeli: Siis WK:t kreikankielisillä tekstityksillä olisivat olleet täydellinen lisä kokoelmiini. Aina parempi, jos ne olisivat olleet kreikaksi dubattuja. Nam.

  VastaaPoista
 4. Nitan kaa katottiin just tää video... Naurettiin räkänä xD Saahan sitä fanittaa kunhan tietää mihin ryhtyy (noloa). MADNESS

  -Runo ja Nita (lue afurekooo)

  VastaaPoista
 5. Cilla:

  Ei terve, olet vielä sairaampi kuin luulin - tai ainakin 15-vuotiaana olit. O_O En voi käsittää, miten sinulla on pahaa-aavistamattomana teininä ollut varaa hankkia tuommoinen määrä Weiss-krääsää - ellet sitten ole harrastanut tätä kyseistä fanitusta pitempään.. Ai vitsi, sinä laulamassa tässä videossa, vallankumouksellista! =D

  Ja tuo draama, jossa Aya nn Kenin ja Omin äiti ja Youji niiden isä.......... suostutko rippaamaan sen levyn joskus mulle kun käyt porukoillasi seuraavan kerran? :> Eikä se Koyappi mitään sammakoita ole tarvinnut, se on vaan pervo. Ja kahjo.

  ~C

  VastaaPoista
 6. Sisarukset: Ilo ilahduttaa. :D

  En niin muista, mikä noista draamoista oli se omituinen sukulaisuustrippi, mutta jos joskus jaksan/uskallan kuunnella ne kaikki uudestaan läpi, voin rippailla.

  Luulen, että Koyappi on syntynyt rupikonna suussaan. Muita selityksiä ei ole.

  VastaaPoista
 7. This is a happy post. 8D Ja on aivan upeaa olla siihen syyllisenä.

  Siis ei. Juman. Kauta. Kaikkein kamalinta tässä on, että olen ihan aikuisten oikeasti pikkuikkuriikkisen kade tuosta sinun kokoelmastasi. Mangat mulle myös plz.

  Ja ihan vain että ei jäisi epäselväksi; eeppinen Weiss kreuz ryhmä, kyllä kiitos. Tässä on ainakin yksi henkilö tässä kauniissa Suomen maassa joka lähtee HETI mukaan IHAN millä tahan -. .... okei, MELKEIN millä tahansa hahmolla jos vain on muitakin WK cossaajia tulossa.

  Ja tahdon muuten tuon villapaidan.

  VastaaPoista
 8. Biitti: TULE MEILLE OMIKSI.

  Tai siis. Kuten tuosta tuoreimmasta merkinnästä käy ilmi, ollaan tekemässä WK-ryhmää Lontooseen. Ja jos se minusta on kiinni, possemme pitää ainakin shootata jossain muuallakin. Eli esim. jossain Suomessa.

  Tuo on Espiritin villapaita ja oli oikeasti vähän turhan kallis. Olin hieno, hieno fanityttö. :D

  Ja WK-mangaa saa edelleen ainakin Bookplussan kautta (vajaat 11 euroa per kirja!). Saksaksi, tosin, mutta sehän on vallan kaunis ja helppo kieli.

  VastaaPoista
 9. Hei, ostelen vaatteitani vähän väliä espritistä >:o Hyvä liike muuten, paitsi että joka tuotteeseen pitää laittaa brändilogo.

  Itse en weiss kreuzista mitään muuta kuin musiikin, jota oon kuunnellut aika paljonkin :D
  Varsinkin kappale "Glühen". Sun videot on niiin viihdyttäviä, onneks teet näitä ^^

  Bongasin sut kerran traconissakin ja kehuin pikasesti blogia :)

  VastaaPoista
 10. Ei valittamista, mutta tuo on todellakin niin järkyttävän ruma paita, ettei kenenkään kuuluisi maksaa siitä Espirit-hintaa.

  Ja kiitos kehuista ja bongauksesta, saatan jopa muistaakin sut. :D

  VastaaPoista
 11. Tätä kutsutaan viihteeksi. Voin kai karvaasti tunnustaa, että kuulen Weissista ensimmäistä kertaa elämässäni. Tätä katsoessa rupeaa miettimään mikä mahtoi olla oma obsessioni about 15-vuotiaana. Hmm. Ei mikään.

  Ja en tunnusta olevani tällä hetkellä viittä vaille 18-vuotias ja kerääväni Johnny Depp -leffoja, olivat ne hyviä tai huonoja. Voin kai tuudittaututa siihen ajatukseen, että en sentään tapetoi seiniäni hänen kuvillaan. Tai lähikuvilla hänen kauniista nenästään.

  Niin. Kaikilla on omat obsessionsa.

  VastaaPoista
 12. Muistinpa vasta nyt kertoa, että mulla on vuosia ollut BL-draama joka on vähän kuin homoversio Romeosta ja Juliasta - päähenkilöitä esittää Koyappi ja Midorin ja Takatori Reijin ääni Wakamoto Norio esittää Koyapin hahmon isää. Revi siitä sit perhehuumoria Weissin tyyliin :D

  ~C

  VastaaPoista