sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Desucon eli Mitä ihmettäSorppa vaihtelevasta äänestä. En vaan tässä koomatilassa osaa.

Ylläribonuksena sunnuntain Soul Eater -photoshoot!

13 kommenttia:

 1. Pakko tulla sanomaan että oli muuten aivan mahtava (ja historiallinen) juonto. Ja asu oli oikein hieno. Varsinkin se peruukki. Melkein pelkästään juontosi takia tulin katsomaan Eurocosplayta ja cosplayshowta. Melkein vain, cossitkin kiinnosti.
  Olisin halunnut tulla ihan henkilökohtaisesti siulle kehumaan siun juontoa ja blogia, mutta en siua sitten nähnyt ollenkaan. Harmitti. Joten kehuin nyt.

  VastaaPoista
 2. Ihan näin anonyyminä fanityttönä pakko ny vaa heittää että eipä tullut omalta sydämmenjyskeeltä huomattua että arvon Wolfwood esiintyi krapulassa conissa, tosin sehän olisi silti ollut aika pirun in character että huhhuhh.

  VastaaPoista
 3. hiton HITTO että edustamme.

  VastaaPoista
 4. kiitos rimppu että paljastit että olin krapulassa :D

  VastaaPoista
 5. Tisku: Kiitos kehuista. <3

  Nyymi: Sehän oli siis krapulassa vai ollakseen in-character. Sitä kutsutaan omistautumiseksi. :D

  Nina: Edustatte. Aina.

  Arttu: Koskaan ei pidä avautua toimittajalle, jolla on kamera.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, siis jogurttia!

  Propsit törkeän hienosta juonnosta jälleen kerran. Ja herra Williamin asu oli kovin fabulous~ Hienoa jos herran raahaat taas Traconiin, ehkäpä sitten tämäkin kyylä uskaltaa tulla moikkaamaan naamatusten. :D Juontohommiinko jälleen menossa?

  VastaaPoista
 7. Mä en edes muista enää, miten löysin tieni tähän blogiin. Muistan vaan, että henkäisin ihastuneesti, kun tunnistin äänestä, että sinähän sen jumalattoman mahtavan juonnon vedit Eurocosplayssa. :D Joten katsoinpa heti kaikki videosi ja aion katsoa jatkossakin... ♥

  VastaaPoista
 8. Biitti: Asdfg, kamalin mainos ikinä. :D

  Ja jep, Traconissa pitäisi olla taas juontamassa. Molempina päivinä jopa, joten minusta ei pääse eroon kirveelläkään. Joten tule ihmeessä sanomaan moi. On huomattavasti creepympaa (ihanat anglismit) kuulla vasta jälkeenpäin, että "mä näin sut conissa monta kertaa ja otin kuvia ja katselen niitä iltaisin ennen nukkumaanmenoa ahahaha 8D", kuin että tulisi ihan naamatusten sanomaan moi. En pure. Lupaan. :D

  Nyymi: Tervetuloa ja kiitos kehuista. <3

  VastaaPoista
 9. Tulin vaan sanomaan, että.. Sulla. On. Karismaa. Cosplaykisan juontosi oli taas aivan mahtava, edellisen jouduin katsomaan vain netistä mutta sekin vakuutti. Valitettavasti en bongannut Williamia conista muutoin kuin lavalta, olisi ollut hauska sanoa hei. Mutta sanon sen nyt. Hei. o//

  Pidän blogistasi. Pikakelausvideot saavat asiat näyttämään niin helpoilta... Tai sitten ne vain ovat sitä. :D

  Terveisin,
  Desussa muratinlehviin verhoutunut Ayumi Hamasaki

  VastaaPoista
 10. Kiitos~. Lämmittää sydäntä moinen kehuskelu.
  Ja hei. o/

  Olitko kenties muratinlehvä-Hamasakina myös Nekoconissa 2006 (?) vai muistanko ihan päin honkia? Näin sinut ohimennen Desussa ja pohdin hetken, onko Suomessa kaksi ihmistä, jotka pystyvät kyseiseen pukuun vai onko kyse yhdestä ja samasta tyypistä. :D

  VastaaPoista
 11. Hei~~ o// Kehut olet ansainnut.

  Juu, vuoden 2008 Nekoconissa oli rehucossin ensiesiintyminen. Peruukki vain piti vaihtaa uuteen, koska vanha oli yksinkertaisesti kamala.

  Ayumin piti olla Desussa vain kakkospukuna, mutta koska ykköspuku levisi käsiin pari iltaa ennen conia, päädyin esittelemän ahteriani conissa molempina päivinä. xD

  VastaaPoista
 12. Jälkikäteisenä: En itse päässyt desuilemaan, mutta aivan upealta näytti. Ja Maijun puku..... Jotain sanoinkuvaamattoman upeaa. Videoitasi on ilo katsella, kuten aiemmin mainittiin, karismaa löytyy.

  Videoiden editoimisesta sellaista, että näytät ediotivasi klippisi MovieMakerilla. Videossa häiritsi sellainen asia kuin ääni. Jouduin laittamaan äänet täysille ja sitten taas hiljaisemmalle, jotta kuulin, mitä oli sanottavana (ja ettei korvaparat kuolisi). Sitä varten MM:stä löytyy äänitasojen säätäjä. Käytä sitä, ja katselu(kuuntelu)kokemus muuttuu paremmaksi potensiin kymmenen.

  VastaaPoista
 13. Kiitän ja kumarran.

  Ja tosiaan, Movie Maker on vielä vähän kokeiluasteella. Mieluummin editoisin jollain paremmalla ohjelmalla, mutten ole saanut hankittua moista. Movie Makerilla editoiminen on vähän kuin muokkaisi valokuvia Paintilla.
  Valtakunta Sound Forge 9.0:sta tai Final Cutista.

  Äänitasoja olen säädellyt ees ja taas (eikä MM:ssä varsinaisesti edes saa ääntä kuin päälle ja pois. Noin kärjistettynä.), ja suureksi osaksi vaihtelu johtuu myös videon laadusta. Kuvaan näet vanhalla digikameranromulla, joka poimii ääntä vähän vaihtelevasti. Uusi kamerakin on hankintalistalla, joten kyllä nämä videot hiljalleen muuttuvat laadukkaammiksi. Ainakin teknisesti.

  Kiitos vinkistä, joka tapauksessa. Täytyy yrittää repiä MM:stä enemmän irti.

  VastaaPoista