sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Joten siis heiMusiikki jälleen Freezepopia, kappale Brainpower.

5 kommenttia:

 1. Mmm, delicious bling~ Onkos ketju ihan omasta takaa vai saakos tuollaisia jostain askarteluliikkeen tapaisesta?

  En valitettavasti ole JapanPOPilla itseäni sivistänyt, joten on vähän vaikea sanoa kirjoitusaiheista kun en tiedä mitä olet jo käsitellyt. Jotakin MacGyver manoveerejen top kymppiä olisi kuitenkin omasta mielestäni kivaa lukea. Eli mitä kaikkea cossiasuun voikaan sisältyä. Tyylin oudoimmat uusiokäytetyt esineet jne. Ja osuvasti voisi pohtia, onko parempi tehdä ammattimaisesti kaikki, vai onko luova improvisointi joskus se parempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 2. Sinusta tulee varmasti seksikäs Mr. Shakespeare ;3 Täytyykin tällä kerralla tulla katsomaan toilailujasi Desuconissa!

  Desusta puheen ollen, väännämme omaa seiyuuohjelmaamme niska limassa ja tulimme siihen tulokseen, että Weiß Kreuz -konserttimateriaalista tulisi kenties olemaan hyötyä. Vieläkö sinulla lojuu niitä roikaleita nurkissa? Jos lainaksi asti liikenisi, Myy pyöriskelee siellä Helsingissä päin (jos nyt olet siellä näihin aikoihin).

  Luen juttujasi JapanPopista hähää >:D Lisäcosplayvinkit eivät varmaan cosplayaavalle kansalle olisi pahitteeksi. Tulossahan on myös Eurocosplay-karsinnat, ehkä siitä tai conien cosplayohjelmasta yleensä löytyisi sanottavaa. Entäs cosplaykisojen juontaminen, oletko kirjoittanut siitä? En kyllä tähän hätään muuta keksi.

  Lisäsinpä tässä samalla Afurekoon linkin blogiisi :3

  VastaaPoista
 3. Biitti, ketju on HobbyPointista. Se ei ole pilkulleen sellainen kuin olisin halunnut, mutta sen työstäminen oli sen verran helppoa, etten valita. :D

  Nits, jep, kaikki kolme konserttia ovat yhä hyllyssäni ja niitä saa lainata. Enkä minä täältä pääkaupungista minnekään katoa, joten noutaja vaan asialle.

  Ja molemmille kiitos vinkeistä, niistä irtoaa varmasti jotain hyvin jännittävää~!

  VastaaPoista
 4. Kiitos itsellesi näin jänskän blogin pitämisestä! :D

  Hum, enpä oikein noiden edellisten kommenttien lisäksi keksi mitään erityisen fiksua aihe-ehdotusta... Sinulla(/teillä)hän on cosplay-aiheiset kotisivut tämän blogin lisäksi, jos en ihan väärin muista. Olisiko niistä kertominen esim. ylläpitäjän näkökulmasta ihan pöhkö ajatus? Cosplay-blogeja nyt on ilmestynyt viime aikoina enemmän, mutta ne kotisivut ovat edelleen harvassa. Ehkä joku aiheesta lukenut innostuisi vääntämään sellaisetkin?

  VastaaPoista
 5. En tiedä onko liian myöhäinen ehdotus seuraavaan Japan poppiin, mutta ehdotus kumminkin. Ryhmäcosplaykisat, näytökset ja sen sellainen. Pidimme samasta aiheesta paneelia kitaconissa pienellä yleisöllä, joten ehkä Japan pop tavoittaisi suuremman? En ole varma oletko jo aiheesta kirjoittanut, kun satunniasesti J-poppia luen, mutta kuitenkin. Eli ryhmäcossikisojen/näytösten tasosta, kisaohjelmien valmistuksesta/harjoittelusta ja siitä miten se kaikki siinä ryhmässä oikein toimii jne. Olisi kiva lukea.

  VastaaPoista